Summerschool

Dinsdagavond Bijbelclub

Woensdagmiddag kerk open

Beste allemaal:

Het is alweer veel te lang geleden dat we elkaar getroffen hebben. Maar door het hele corona gebeuren is het niet mogelijk geweest. Nu per 1 juli a.s. de regels iets soepeler worden, denk ik dat het goed is als we elkaar deze zomer weer eens treffen. Mochten jullie geen vakantie plannen hebben, dan is het goed elkaar weer meer te treffen voor de periode van de herfst komt. Mijn voorstel is het volgende:

We plannen voor iedere week (te beginnen op 14 en 16 juli) in de maanden juli en augustus 2020 een activiteit in de avond en een in de middag. Ieder is vrij te komen wanneer het schikt. We gebruiken de kerkzaal waar we ruim op afstand van elkaar plaatsnemen. Mocht je verkouden zijn en erg niesen, je niet zo lekker voelen, kom dan niet. Maar zou je gewoon elkaar weer eens willen treffen en spreken, kom gerust. We zetten koffie en thee gereed zodat je dat kunt nemen en lopen niet langs elkaar en houden 1,5 meter afstand.

Eerste plan:  Op dinsdagavond komen we bijeen tussen 20.00 en 22.00 uur.

Het is dan een soort voortzetting van mijn eerdere dinsdagavonden. We kunnen alle vragen die er zijn bespreken, oude dingen herhalen en samen nieuwe dingen leren. We gaan de geschiedenis van Israƫl in de bijbelse tijd behandelen, in verschillende blokken. Het zijn losse onderwerpen, dus als je er een mist is dat geen probleem.

Tweede plan: We zijn iedere woensdag open van 12.00 tot 14.00 uur, de midweek bijeenkomst te houden. Dus kom langs, we zijn open voor inloop, gesprekken en als u dinsdag bent geweest (of juist niet kon) bent u ook weer welkom. Het is mogelijk zo dat we ook kunnen luisteren naar muziek, daar zal onze organiste Willemijn Roodbergen voor zorgen. We staan open voor vragen, discussie en van elkaar leren.

De bijeenkomsten worden door ouderling Cees Muusse geleid, en wellicht zal ds. Taco Smit ook aanschuiven. U hoeft zich niet aan- of af- te melden, iedereen is welkom. Laten we deze zomer gebruiken elkaar weer te ontmoeten.

Ik hoop spoedig u te zien

Vriendelijke groet

Cees Muusse  

0654626657