Route

Openbaar vervoer

Vanaf Station Delft (10 min. lopen):
Steek vanaf het stationsplein de Westvest over. Loop over de Binnenwatersloot en ga dan linksaf de Oude Delft op. Na 10 minuten lopen gaat de Oude Delft over in het Noordeinde. De kerk ziet u vervolgens aan uw rechterhand liggen. Vanaf het station kunt u ook verder met  tramlijn 1 van de HTM bij halte Nieuwe Plantage. Dat is ook de halte als u vanuit Den Haag naar Delft met tram 1 komt.

Per auto

Parkeren:
De parkeerruimte in de buurt van de kerk is voorbehouden aan parkeerkaarthouders.  In de buurt van de kerk is op 5 minuten lopen de nieuwe Prinsenhofgarage. Neem na het inrijden één van de eerste voetgangersuitgangen. Verder zijn er  in de buurt van het centrum  3 parkeergarages op ca 10 minuten lopen waar u uw auto kwijt kunt. Voor de deur is één invalidenparkeerplaats.
Vanwege de werkzaamheden in de spoorzone verandert de situatie nog al eens. Kijk voor de actuele situatie op http://www.delft.nl/Inwoners/BereikbaarDelft/Parkeren in Delft/Parkeren binnenstad
Op zondag is het parkeren tot 12.00 gratis.

Let op: Er wordt streng gecontroleerd en er worden fikse boetes uitgedeeld.

Vanuit Den Haag (A4):

NB: In Delft wordt thans gewerkt aan de spoortunnel waardoor de verkeerssituatie nogal eens kan veranderen. Maar éénmaal in het historische centrum waant u zich in de middeleeuwen.

google-maps-route

Alternatieve vormen van vervoer
In Delft zijn er alternatieve voren van vervoer. Dat kan per boot, rijtuig etc. Is er een evenement in onze kerk en u wil een wat ander vorm van vervoer dan kunnen wij u helpen. Neem daarvoor dan contact op met info@elgdelft.nl