Verhuur

Deze mooie kerk is door haar intimiteit uitermate geschikt voor trouwdiensten. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Buiten de kerkzaal zijn er nog 4 nevenruimtes zo nodig beschikbaar.

De kerk  heeft een heel goede (door TNO geteste) akoestiek en daardoor prima geschikt voor concerten en uitvoeringen. Al sinds enkele jaren is de Lutherse kerk een vast onderdeel van een concerttocht langs kerken door het Delft Chamber Festival. Daarnaast worden er vele concerten gegeven.

De zg koorzolder heeft een goede akoestiek en is geschikt als repetitieruimte voor bv een kamerkoor.

Wat de catering betreft : dat kunnen wij voor u verzorgen van enkel koffie en thee tot compleet verzorgde recepties en maaltijden.

Info over de verhuur:

R.B. Koolhaas 015-2560855 e-mail: rbkoolhaas@hotmail.com of via de email van de kerk info@elgdelft.nl

Lutherse kerk kerkzaalLutherse Kerk Liturgisch centrumLuthesre kerk liturgisch centrum2Luthesre kerk trouwstoelen

Informatie voor bruidsparen

Geacht a.s. Bruidspaar,

De Lutherse kerk aan het Noordeinde in Delft heeft 150 zitplaatsen (beneden), plus een balcon met 30 plaatsen. Als in de 6-persoons banken 7 personen gaan zitten (soms kan dat wel), wordt het maximaal aantal zitplaatsen 200. Er is een ringleiding aanwezig.
Hierbij een paar foto’s van het intieme interieur. De kerk wordt regelmatig gebruikt voor trouwdiensten en concerten, en heeft een goede akoestiek.
De huurprijs voor een trouwdienst is € 400,-.
U kunt dan max. 3 uur van de kerk gebruik maken. Bijvoorbeeld: een uur vóór aanvang van de dienst om naar uw eigen wens bloemen of versiering aan te brengen en gasten te verwelkomen; een dienst van een uur, en een uur na afloop van de dienst voor felicitatie en opruimen. Als u langer wilt verblijven, zijn de meerkosten € 50,- per half uur.
Als de aanwezige vleugel gebruikt wordt, betaalt u daarvoor € 70,-. Aan gebruik van het Van Oeckelen orgel (mechanische tractuur; speelt  enigszins zwaar; klinkt prachtig!) zijn geen extra kosten verbonden.
We hebben de mogelijkheid en de ruimte om (als u dat wenst) koffie/thee/sap/cake e.d. te serveren. De kosten zijn resp. € 1,50/1,50/1,50/1,- . Bel of mail om het gebouw te komen bekijken; dat kan ook overdag. Het Noordeinde ligt in het verlengde van de Oude Delft, 0,5 km van de Oude Kerk.

Met vriendelijke groet,

Reinoud Koolhaas
Lutherse kerk Delft

Tel. 015 256 0855 (b.a. 06 4279 1966)
rbkoolhaas@hotmail.com
(prijzen voor 2014)

Info trouwdienst 2014 kerk